Monitoring na naších školách sa blíži, a ako je mojou každoročnou tradíciou, prinášam vám všetky informácie ohľadom tohoto "fenoménu" na naších školách. V tomto článku môžete nájsť odpovede, testy a dokonca aj online testovanie na ostatné monitory z predchádzajúcich rokov, takže neni problém naučiť sa podobné otázky a mať úspech na ostro. Samozrejme, pokial bude k dispozícií akýkoľvek monitoring, dám vám ho sem na stiahnutie, aby ste sa mohli lepšie a viac otestovať. JE to na vás :-)
25.01.2009 (11:35), M4jco, Internet, komentáre 2146×, zobrazené 90639×
Typ Názov Ročník Download Monitor 9 SjL 2007 klikni Testovanie 9 M 2008 klikni Monitor 9 M 2005 klikni
Monitor 9 - iné ročníky bez online testovania:
| Typ | Názov | Ročník | Skupina A | Skupina B | Správne odpovede |
| Monitor 9 | SjL | 2005 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2005 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | SjL | 2006 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2006 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | SjL | 2007 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2007 | klikni | klikni | klikni |
Týmto článkom vám chcem ukázať a popísať ako prebieha moniotring a čoho sa musíte obávať a čoho nie. Ako ste už pravdepdoobne mnohokrát počuli, všetko to je úplne jednoduchý test ako každý iný \\"koncoročný\\" alebo polročný. Zo slovenského jazyka by mal každý žiak dosiahnuť prinajmenej 30% pretože tretina úloh je pracovanie s textom.
Príklad: Aké šaty mala Janka v texte C? A jednoducho zakrúžkujete odpoveď a idete ďalej, a vačšina úloh je takýchto. Ďalšie úlohy sú napríklad nájdite synonymum, anotonymum k slovu napríklad Kohút a podobne. V časoch keď som písal monitoring ja, nebola tam práca s textom kde som mal dopĺňať makké a tvrdé i/y, takže tohoto sa neobávajte moc. Myslím si že každý človek, normálne rozmýšlajúci by mal dosiahnuť zo Slovenského jazyku minimálne 50%, 30% a menej dosiahne fakt len (neviem aký) človek.
Z matematika prebieha test následovne: Dostanete vaše zadania príkladov z matematiky, a rátate. Prvých 10-15 príkladov je úplne primitívnych. Dajú vám tam jednoduché príklady na násobenie (15+2-9*7:2) a napíšte výsledok. Poprípade tam bude nejaká jednoduchá slovná úloha. KAždopádne sa naučte všetky vzorce na počítanie plochy, objemu a obsahu. Budete to potrebovať...Pokiaľ by om mal povedať kto dosiahne koľko percent, tak by som nevedel presne odpovedať, ale tých 40% percent by mal dosiahnuť približne každý žiak, aj žiak ktorý máva v škole štvorky.
Opisovanie na monitoringu je individuálne. Na každej škole to môže byť zariadené inak. Napríklad na mojej škole sa dalo opisovať úplne v kľude, bez sebemenších problémov, ale svedomie mi to nedovolila, pretože hrozilo tam nebezpečenstvo že ma uvidia a zoberu mi monitoring alebo mi ho nedovolia dopísať. Ale jedna dobrá rada je tá, že pri monitoringu môžte jesť sladkosti. A to je dobrá rada pre úschovu vaších ťahákov alebo podobných pomôcok.
To je zatial asi tak všetko čo vám môžem povedať. Ľudia, nebojte sa, je to obyčajný jednoduchý test z ktorého sa budete po par dňoch smiať že aký bol lahký :-) ale to je už na vás...prajem veľa šťastia.
Diskusia pre článok Monitoring, monitor 2009, odpovede, priprava:
Treba si zajtra už od rána spievať : Mám v piči, mám v piči mám v piči .. ;) pomáha to .. A tiež sa bojím len matiky .. :D SJ komparo na 85 % a Matika na 50 uff
Ja si z toho hlavu nerobím, však všetci mi hovoria že so FLEGMATIK![]()
ja ho napíšem 100% a 100%![]()
![]()
![]()
Ách nestresujte .. netvrdím ,že som génius, no nebojím sa
..
Čo sa prosím Vás strachujete? Ja som sa na monitor neučil nejak extra a dal som to na 85 a 95% tak čoho sa bojíte je to ako obyčajná písomka...
ze vraj proti nervom a zeby sa ti lepsie myslelo pomaha horká čokoláda..!:DD![]()
Ale deviataci, ved v pohode :) Nestresujte...to vam nepomoze, ani sa za vas monitor sam nenapise. Nejak bolo, nejak bude. Ved svetko vieme, nie? My mladez slovenska ![]()
tak drzim palce...a myslite na to, ze po monitore padlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
ja sa ucit nebudem lebo nic neve zivot je pes
Bože... vy sa uvedomujete? veď je jasné že to nenapíšete keď sa tu stresujete a píšete i namiesto Y ... ved je choré ak niekto napíše slovo kino s Y ... najskôr sa naučte pravopis a bude OK.. vôbec nachápem ako ste sa vlastne dostali do 9.ročníka keď takto píšete...! a taktiež písať tým trápnym detským písmom ako je napríklad THAQ je tiež niečo bezvýznamné... isto ak si niekto toto z vás bude čítať si pomyslí aká som divná... ale nie niesom som úplne normálna baba ktoráá nechápe vás! sa spamätajte a potom toto komentujte tým aké máte stresy..! keby niečo tak sa mi ozvite na pokec. p4jk4
newie niekto spravne odpovede![]()
nedasa uz pred monitorom:D racej si dajme kazdi jointa![]()
a bdue nam karasne
Jaaaaaaaaj umreeem!!!!! aach bozeee keby ze dovolili opisovat nic nepoviem ale thaQ jaaaj ![]()
uz nech to mame za sebou PS" potom sa pojdem rozbit s kamoskami
pridaj te sa
uz nech to mame za sebou PS" potom sa pojdem rozbit s kamoskami
alehttp://www.m4jco.net/components/images/emothttp://www.m4jco.net/components/images/emoticons/smile1.gificons/smile14.gif urcite to http://www.m4jco.net/components/images/emoticons/smile13.gifdobre dopadne
ale co napisem ako napisem netreba si stoho robit velku hlavu![]()
![]()
hej nestresujte poslite stres na niekoho koho neznasate alebo naopak nepise test :D ja mam takeho kamosa :}![]()
![]()
ja sa bojim![]()
![]()
![]()
Na nervy odporúčam čokoládu..aj ja si zajtra berem 2..jednu si dám pred M a druhú pred SJ...hádam mi to aspoň trochu pomôže ![]()
Nechápem čo tu všeci toľko stresujete..Ako je napísane vyššie matiku zvládnete ľahko kedže vzorce a pod. si môžeme napísať napr na obal čokolády
A slovina bude tiež v pohodke kedže sa piše ako druhá a všade budu len možnosti. :)..netreba stresovať..ja sa napríklad teším že budem v škole len do 12tej a potom mam do konca roka pokoj..![]()
Nechapem.... Ja sa ani nebojim.. beriem to proste ako pisomku :D načo sa stresuješ??? Je hafo škol kde vas zoberu aj ked nenapišete :)
omg aj s monitorom kravina riadna , ucim sa nato ako chuj a ak to poserem tak ma ebne :)
rofl staci si napisat tahaky do kalkuacky a problem je prec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no ja sa strasnem bojim
pomooooooooooooooooooooc boze ja sa neskutocne bojim neskutocne este nikdy v zivote som s atk nebala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no a bude to tu na 100% kurva abo co

![]()
.co pomaha proti nerwom?????????????????????lebo snimy sa mi zle uci..........![]()
No Ja vam to poviem takto ja sa neucim vobbec a ebojim sa tiez vobec je to piiiiicovina a ved preco sa bat date si črano po cige a ten kto ma moznost si da speka heh no co us no tak sa mi majte a neze sa skurite do bezvedomia ...................... Moj NIck Na Pokec Je burly3 Tak Mi piste Cafte ![]()
jajajajaj slovina v poho to sa nebojim .. ale matika! ![]()
ludia sa nestrachujte dajte si rano cigaretku
a cokoladku a nervy prejdu a ak neprejdu tak to sa mate velmi zle ![]()
boha ja nic neviem
to jeee lahkeeee snad to zvladnem...myslim![]()
a nevete ze ci zajtra rano sa nekde objavia nejake spravne otazky?? :D
/stevko/ mas pravdu ale to bi si musel bit dlho otoceny dozadu a to bi si vsimly ucitelia,ale snad aspon jednu otazku stihnes opisat
, dnes si zabehajte ,uvolnite sa abi vam to *palilo*

..božee jak stresujete,co sa na tommozte biflit?;)..ked raz viete slovencinu..a ked chapete matiku..tak vsetko zvladnete..nie je to tazke..a aj tak monitor..to je len hlupost..aby vystresovali deti..aj tak ked urobis prijimacky..tak ta zoberu :)
ja vas kaslem !!!!!! idem racej s ostatnymi do kyna ! :)
ja uz to mam rok za sebov a bolo to lachke
sice nedovolili opisovat ale tahaky napísané z vnútra drikovice pomohly ![]()
Ješiiiš ešte sa nebojím lebo je pondelok ale v stredu ak budem vchádzať do školy a budem si sadať do lavice tak ma asi porazí od stresu ... nech už je streda pol druhej :) Držím všetkým palce my to zvládneme a nejako to už zmachulíme :) Cawyk držím palce všetkým :) Idem sa ja ešte učiť papik ![]()
to neni mozne vs. MONITORI s M robim len na 50-60 % a to som ich uz ras robil ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
som zvedavi jak to napisem napisem asi hrozne :(
pohodkaaa neeee ?? :D:D nejako to vari napišeme :D::D a ked nie tak sa vari ![]()
![]()
naco to vlastne vymisleli paneboze![]()
to neni kompletneeeee
to sa neda naucit
celyy den tu swdiim a robim toto![]()
bodaj bi to bol najlaksi M
ale urcite nam daju najtaksi ![]()
![]()
bodaj bi to bol najlaksi M
ale urcite nam daju najtaksi ![]()
![]()
ja budem asi plakať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sa tak bojím!!!!!!!!!!!!!!![]()
ved kľúd ....všetko dopadne dobre....učenie vam už nepomôže, kto sa vie modlit tak ....kto nie tak si chdte zacvičit...ako ja ![]()
![]()
NESTRESUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no jako ja vam neviem zachvilu monitor aja som jaka duta omg to dpoadne inac da sa tam odkukavat?? a radia??a bolo dost casU???A KED MA ANCAPAJUS TAHAKOM TAK CO ??????![]()
ja to nedokaažžeem to bude 0%
Je to hrozne STREDU uz monitor !:xD HEH a na kolkko ste napisali ked stree testovali? Ja som mal zo Sj 84 percenta zmatiky 53 no dajak tak asi.HEH![]()
![]()
![]()
Pridať komentár:
- Titulná strana
- Bannery
- Blog
- CMS Recenzie
- Custom XMB
- Fórum
- Grafika
- Internet
- Meliško