Čas pomaly ubieha, a s časom prichádzajú aj starosti tohtoročných deviatakov na základných školách. Prečo starosti? Pretože už 10. marca rozhodnú žiaci o svojom štúdií na strednej škole. Chceš vedieť viac? Čítaj tento článok!
04.01.2010 (11:49), M4jco, Internet, komentáre 2640×, zobrazené 77808×
Základné informácie!
Kedy sa vlastne píše tento test?
Hlavné testovanie žiakov
Náhradný termín pre monitoring
Testovanie matematickej a čitateľskej gramotnosti
Typ Názov Ročník Download Monitor 9 SjL 2007 klikni Testovanie 9 M 2008 klikni Monitor 9 M 2005 klikni
Monitor 9 - iné ročníky bez online testovania:
| Typ | Názov | Ročník | Skupina A | Skupina B | Správne odpovede |
| Monitor 9 | SjL | 2005 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2005 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | SjL | 2006 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2006 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | SjL | 2007 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2007 | klikni | klikni | klikni |
Testovanie 9 Matematika 2009 A
Týmto článkom vám chcem ukázať a popísať ako prebieha moniotring a čoho sa musíte obávať a čoho nie. Ako ste už pravdepdoobne mnohokrát počuli, všetko to je úplne jednoduchý test ako každý iný \\"koncoročný\\" alebo polročný. Zo slovenského jazyka by mal každý žiak dosiahnuť prinajmenej 30% pretože tretina úloh je pracovanie s textom.
Príklad: Aké šaty mala Janka v texte C? A jednoducho zakrúžkujete odpoveď a idete ďalej, a vačšina úloh je takýchto. Ďalšie úlohy sú napríklad nájdite synonymum, anotonymum k slovu napríklad Kohút a podobne. V časoch keď som písal monitoring ja, nebola tam práca s textom kde som mal dopĺňať makké a tvrdé i/y, takže tohoto sa neobávajte moc. Myslím si že každý človek, normálne rozmýšlajúci by mal dosiahnuť zo Slovenského jazyku minimálne 50%, 30% a menej dosiahne fakt len (neviem aký) človek.
Z matematika prebieha test následovne: Dostanete vaše zadania príkladov z matematiky, a rátate. Prvých 10-15 príkladov je úplne primitívnych. Dajú vám tam jednoduché príklady na násobenie (15+2-9*7:2) a napíšte výsledok. Poprípade tam bude nejaká jednoduchá slovná úloha. KAždopádne sa naučte všetky vzorce na počítanie plochy, objemu a obsahu. Budete to potrebovať...Pokiaľ by om mal povedať kto dosiahne koľko percent, tak by som nevedel presne odpovedať, ale tých 40% percent by mal dosiahnuť približne každý žiak, aj žiak ktorý máva v škole štvorky.
Opisovanie na monitoringu je individuálne. Na každej škole to môže byť zariadené inak. Napríklad na mojej škole sa dalo opisovať úplne v kľude, bez sebemenších problémov, ale svedomie mi to nedovolila, pretože hrozilo tam nebezpečenstvo že ma uvidia a zoberu mi monitoring alebo mi ho nedovolia dopísať. Ale jedna dobrá rada je tá, že pri monitoringu môžte jesť sladkosti. A to je dobrá rada pre úschovu vaších ťahákov alebo podobných pomôcok.
To je zatial asi tak všetko čo vám môžem povedať. Ľudia, nebojte sa, je to obyčajný jednoduchý test z ktorého sa budete po par dňoch smiať že aký bol lahký :-) ale to je už na vás...prajem veľa šťastia.
Diskusia pre článok Monitor 2010, monitoring, odpovede, priprava:
kupi pls pošleš mi odpovede na matiku pls na @ mr.thomas7@azet.sk pls pls moc
kupi pls pošleš mi odpovede na matiku pls
Ahoj, chcela by som poprosiť nejakú good dušu, ktorá by mi poslala odpovede na monitor 2011? Vopred ďakujem :) Fb: Viktória Leňová
prosim poslete mi odpovede na monitor 2011 na matematiku??? surne uz napozajtra mame monitor..![]()
azet------ matusqua.77@azet.sk
alebo facebook----- Matka Georges Sikulka Gregorova
prosim poslete mi odpovede na monitor 2011 na matematiku??? surne uz napozajtra mame monitor..![]()
pls ja som len clovek nepiste mi furt !!! ![]()
pls napiste dakto na facebooku spravne odpovede z matiky aj zo sloviny abo poslite na 123jani123@azet.sk![]()
nema nekto odpovede na slovinu?? na matiku mam aee na slovinu nemozem nikde zehnat![]()
![]()
ked viete odpoede poslite na figo1141@azet.sk
načo vám pomožu odpovede? čo ak budu aj tak nesprávne, myslím že by sme sa mali všetci spoliehat iba na seba.Stres už začal asi u každého pretože už aj u mna :) držím palce každemu :) nech to dopadne čo najlepšie ![]()
Prosim vas kto vie odpowede na monitor 2011 nech mi posle budtze taky dobry aj matiku aj sloviku vopred diki :D na cavkoo@azet.sk
Jo JO JO JO JOOOOOOOOOOOOOOO mam monitor 2011 na matiku kto chce nech pise Facebook: Matus Reece Mrazik !! mam monitor 2011 pravy !!!!!!
![]()
prosim pošlite mi monitooor 2011 FB: Mato KLinec ![]()
mohli by ste mi prosím Vás poslať odpovede na monitor 2011 vikina1221@azet.sk Ďakujem
http://www.hojko.com/testovane-9-2011-certifikacny-test-z-matematiky-update-t156206.html
Na tomto linku nájdete Monitor 2011. Niesom si istý, či to je pravý monitor, ale môžete to skúsiť. Ak to nebude originálny monitor, tak sa aspoň precvičíte. Nejaký maniak ich vraj totiž našiel, ale môže to byť falošný monitor. Neviem. Dúfajme, že je pravý.![]()
mohli bi ste mi poslad spravne odpovede alebo mi napiste ako sa mam pripravit na monitor 2011 dokujem moj kontakt lukaslalik@azet.sk.![]()
![]()
![]()
na čo vám budú odpovede? veď to robíte kôli sebe...
ak by sa náhodou našli správne odpovede coš je asi nemožné poprosím na katrin611@azet.sk
![]()
pls nemohli by ste mi poslat odpovede na stredajsi test z monitoru??(2011)vopred dakujem.na e-mail monca-718@azet.sk
pla nemohli by ste mi poslat odpovede na stredajsi test z monitoru??(2011)vopred dakujem.

Ahoj.... kde tu mám nájsť monitor 2010 budem veľmi rada, ak mi to poviete..Ďakujem
DO TOHO MI TO ZVLÁDNEME VEĽA ŠTASTIA ![]()
Ahojte, prosím Vás poslali by ste my odpovede z monitoru 2011, na email: kolombus111@azet.sk a ak by sa dalo tak aj test ? Ďakujem
Ahoj all..je pravda ze tohto rocny monitor vysiel na nete..??
Ahooj Vážne nebojte sa monitoru lebo čím viac stresujete tým viac pozabúdate
... fáákt mám to odskúšané ... stáčí si pozrieť vzorce z matiky a nejaké poučky zo sloviny a určite to napíšete nad 50 %
... Ked som mala písať monitor ja , tiež som absolútne nestresovala bola som v absolútnej pohode ( a to som bola priemerná žiačka čiže dvojkárka-trojkárka ) a podarilo sa mi ho napísať celkom slušne
Ak by ste ohladom monitoru mali nejaké otázky tak mi napíšte na Just_plain_girl_Elis@azet.sk ...
P.S : Viem aj výborné skrýše na ťaháčiky , nikto vám ich nenájde ( odskúšané ) ![]()
Ahoj nedajú sa niekde zohnať výsledky na monitor 2011 ? aspoň z matiky prosíím ![]()
mohli by ste aj mne zaslat spravne odpovede alebo zadanie, prosim wratko2@azet.sk ![]()
Prosim o spravne odpovede na monitor 2011 bambulka26@post.sk
Prosim o spravne odpovede na Minato95@azet.sk ![]()
prosim vas ak by sa dalo tak aj mne ten monitor 2011 na email dada11101@azet.sk
ahoj, chcela by som poprosiť nejakú dobrú dušu, ktorá by mi poslala monitor 2011? Vopred ďakujem :) alex_95@azet.sk

prosim neviete kde zozenem vysledky na monitor 2011?? staci aj ked budu len z matematiky :)) ked viete pls ozvyte sa alebo mi ich poslite na 8Rony@azet.sk dakujeem :)
hi...ja by siez potreboval odpovede ...niezeby som nevedel ale pre istotu hi...tomino9612@azet.sk![]()
![]()
mohli by ste mi prosím Vás poslať odpovede na monitor 2011 juropp@pokec.sk ďakujem
prosim odpovede na 2011 dik
mohli by ste mi poslať odpovede na monitor 2011
na mail Dobrodruh19@azet.sk ďakujem
beriem spet ja chcem 2011
prosim vas poslite mi monitor 2010 ja to neviem kde to mam stiahnut alebo ako na to na voloda77@centrum.sk
prosiim kde mam najst ten akoze nepravy monitor z matiky prosiiim :/![]()
prosím pošlite mi výsledki monitoru na rok 2011 formu a aj b moj e-maail mato400@post.sk prosíííím
boha vy sa stresujete jak kokoti...my piseme monitor za tyzden a ani ucit sa vobec nebudem jebem nato!!! :D som robil skusobny na nete a mal som 95% :D :P
Nestresujťe.....zvládneme to...... =-* ![]()
My máme monitor 9.3 takže nabudúcu stredu a ja sa naneho aj teším ;D Neučila som sa celých 9rokov ( na vysvedčku som mala 1a2 ) Ale na monitor sa nejdem učiť načo ? :D anpíšem ako napíšem len nás stršia apritom ot nič nieje ! :) Radiť nám snaďbudú keď nie aspoň SJ/L je krúškovacia ;D A Matiku ? AMtiku budem improvizovať na školu ma zoberú tak či tak !:) však o žiakov sa bijú v poslednej dobe ! Spolužiačka minule zapotila .. Načo máme na monitor 60 minút ? Napíšem pôjdem pred školu zapalím http://www.s.m4jco.net/components/images/emoticons/smile13.gif a idem domov :D :D
Držim palceeee Vám ..a vela štastia :))
..to aj ja budem potrebovat :(( ![]()
OMGF ja sa bojim hlavne matiky slovina ako tak dufam ze to dam drzte mi palce drzim aj ja ostatnym ![]()
![]()
![]()
Preboha ved to dopadne hrozne najviac sa bojim matiky OMG tu nezvladnem![]()
![]()
![]()
co zprepacenim za paka to vymyslelo ten monitor..???![]()
![]()
![]()
dúfam že to bude aspom podobne minuloročným Monitorom :) lebo tie sa celkom dali hlavne z MAtiky ale Sloviny sa bojím viac...
takk srzte sa mojii zlaty drzim wam palceky :D.]![]()
simusik854....no ocny kontakt musi byt :D to je samozrejmost :D![]()
![]()
![]()
![]()
Pridať komentár:
- Titulná strana
- Bannery
- Blog
- CMS Recenzie
- Custom XMB
- Fórum
- Grafika
- Internet