Čas pomaly ubieha, a s časom prichádzajú aj starosti tohtoročných deviatakov na základných školách. Prečo starosti? Pretože už 10. marca rozhodnú žiaci o svojom štúdií na strednej škole. Chceš vedieť viac? Čítaj tento článok!
04.01.2010 (11:49), M4jco, Internet, komentáre 2640×, zobrazené 77810×
Základné informácie!
Kedy sa vlastne píše tento test?
Hlavné testovanie žiakov
Náhradný termín pre monitoring
Testovanie matematickej a čitateľskej gramotnosti
Typ Názov Ročník Download Monitor 9 SjL 2007 klikni Testovanie 9 M 2008 klikni Monitor 9 M 2005 klikni
Monitor 9 - iné ročníky bez online testovania:
| Typ | Názov | Ročník | Skupina A | Skupina B | Správne odpovede |
| Monitor 9 | SjL | 2005 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2005 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | SjL | 2006 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2006 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | SjL | 2007 | klikni | klikni | klikni |
| Monitor 9 | M | 2007 | klikni | klikni | klikni |
Testovanie 9 Matematika 2009 A
Týmto článkom vám chcem ukázať a popísať ako prebieha moniotring a čoho sa musíte obávať a čoho nie. Ako ste už pravdepdoobne mnohokrát počuli, všetko to je úplne jednoduchý test ako každý iný \\"koncoročný\\" alebo polročný. Zo slovenského jazyka by mal každý žiak dosiahnuť prinajmenej 30% pretože tretina úloh je pracovanie s textom.
Príklad: Aké šaty mala Janka v texte C? A jednoducho zakrúžkujete odpoveď a idete ďalej, a vačšina úloh je takýchto. Ďalšie úlohy sú napríklad nájdite synonymum, anotonymum k slovu napríklad Kohút a podobne. V časoch keď som písal monitoring ja, nebola tam práca s textom kde som mal dopĺňať makké a tvrdé i/y, takže tohoto sa neobávajte moc. Myslím si že každý človek, normálne rozmýšlajúci by mal dosiahnuť zo Slovenského jazyku minimálne 50%, 30% a menej dosiahne fakt len (neviem aký) človek.
Z matematika prebieha test následovne: Dostanete vaše zadania príkladov z matematiky, a rátate. Prvých 10-15 príkladov je úplne primitívnych. Dajú vám tam jednoduché príklady na násobenie (15+2-9*7:2) a napíšte výsledok. Poprípade tam bude nejaká jednoduchá slovná úloha. KAždopádne sa naučte všetky vzorce na počítanie plochy, objemu a obsahu. Budete to potrebovať...Pokiaľ by om mal povedať kto dosiahne koľko percent, tak by som nevedel presne odpovedať, ale tých 40% percent by mal dosiahnuť približne každý žiak, aj žiak ktorý máva v škole štvorky.
Opisovanie na monitoringu je individuálne. Na každej škole to môže byť zariadené inak. Napríklad na mojej škole sa dalo opisovať úplne v kľude, bez sebemenších problémov, ale svedomie mi to nedovolila, pretože hrozilo tam nebezpečenstvo že ma uvidia a zoberu mi monitoring alebo mi ho nedovolia dopísať. Ale jedna dobrá rada je tá, že pri monitoringu môžte jesť sladkosti. A to je dobrá rada pre úschovu vaších ťahákov alebo podobných pomôcok.
To je zatial asi tak všetko čo vám môžem povedať. Ľudia, nebojte sa, je to obyčajný jednoduchý test z ktorého sa budete po par dňoch smiať že aký bol lahký :-) ale to je už na vás...prajem veľa šťastia.
Diskusia pre článok Monitor 2010, monitoring, odpovede, priprava:
neviete ci budu na nete zverejnene percenualne vysledky, alebo sa ich dozvieme az v skole?
http://www.m4jco.net/components/images/emoticons/smile11.gif
akože ta mátika no comment...kks riadne ľahučká sa mi zda byť heh...:)
ja: ty musis byt riadny genius! vsetkym sa zdal tazky z matiky, len tebe nie
chcela by som sa spitat ci ma zoberu na strednu skolu aj ked som zle napisala minitor ? lebo matiku som napisala na 5%strasne stresy som mala :(
chcela by som sa spitat ci ma zoberu na strednu skolu aj ked som zle napisala minitor ? lebo matiku som napisala na 5%...strasne stresy som mala
matematika ľahká : http://skolahrou.weebly.com/monitor-2011.html .........tu sú výsledky pravdive z matiky...ale slovinu neviem a ta bola pre mna tazsia...ale stale bola lahka
no comment![]()
Tak co jak ste mapisali monitori ? ![]()
jak ste zvladli monitory? ja otrasne, kks sak ta matika bola velmi tazka, budem rada, ked budem mat 40% a ze sloviny 70% a to som z matiky mala na vysvedcku 2 a zo sloviny 1...zblaznim sa![]()
![]()
Tu je ten link tomek http://www.cucaj.sk/index.php?topic=176489.15
Pls ked mate otazky na monitor 2011 tak mi poslite na email matusgajdos@atlas.sk
Hej nemáte tu niekto tie otázky?? neviem ako som to napísal tak to chcem čeknúť http://www.m4jco.net/components/images/emoticons/smile7.gif
ABCABDCBCADACDBBDCDC
predam ti tie odpovede za kredit na moobil za 7 euro odpovede a aj testy obidva
pls surnneeee....SURNEEE...prosím...,.xD
dzonius daj link na tu stranku
pls poslite mi odpovede na slovinu aj matiku na tomek8@azet.sk .... PROSIIIIIM NUTNEEEEE
nema niekto odpovede na monitor '11? Pls pošlite my na mail.....Z mat.aj sjl....na miki9781@azet.sk....vopred dakujeeem...diky..ked nespite....xD![]()
Toto som nasiel na jednom foru!
Odpovede som nasiel ale asi niektore niesu spravne si to doma pozrite:
1. 12,8
2. 12km
3. 30 štvorcov
4. -
5. 15cm
6. 175m
7. 10cm
8. 10mm-11mm
9. -7,5
10. 405000m2
11. B
12. D
13. B
14. C
15. B
16. A
17. C
18. A
19. C
20. C
Štvrtú úlohu som nevedel.
A 18 a 9 som si nie istý. Ale snažil som sa opravte ma ak niečo zle ale 13. je určite dobre
nema niekto odpovede na monitor '11? Pls pošlite my na mail.....Z mat.aj sjl....na miki9781@azet.sk....vopred dakujeeem...diky..ked nespite....xD![]()
pls poslite mi odpovede na slovinu aj matiku na tomek8@azet.sk .... PROSIIIIIM NUTNEEEEE
su odpovede spravne?
honeuretvalour.. držím palce :D pri tej 3minútovej záležitosti :D
Väčšinou taký čo na to jebú..to napíšu lepšie ako taký čo sa mesiace učili :D
Takže asi na to pôjdem tvojou taktikou :DD

![]()
..moja situácia sa inak nedá opísať ..
Nechápem načo je dobré písať monitory..ešte k tomu som na 8ročnom gympli na ktorý som išla aby som ho NEmusela písať a zrazu toto..
Na šťastie nemáme náhradný termín.. :D
Btw.. Držím palce :D ![]()
jebať celý monitor to je zaležitosť na 3 minúty možno ani to nie odtypujem všetko a idem domou :D:D ![]()
![]()
![]()
nooo milí deviataci prajem vám veľa šťastia na zajtra :) nech sa vám darííí :) a nebojte a hlavne nestresujte :) bude to oukéy :) držííím všetkým pršteky ;-) veď anpokon aj ja ho zajtra pííšem :) pomodlííím sa za vás :D:D možno pomože :) ![]()
![]()
a ešte sa idem kus učiť ![]()
![]()
papapap :D a vy to zvlááádnete ![]()
Kupi pls posli vysledky na Matiku
SLovina neni problem

![]()
Kupino PLs POsli mi odPOvede NA monitor 2011 na e-mail ZdenQo_xP@azet.sk
Prosim JA mam odpovede na SJ ja ti damLEn mi Posli na Matiku![]()
proším pošlite mi odpovede na monitor 2011...:) neako sa už s daným človekom dohodnem...:D
keny.suso@azet.sk
pls pls pls
http://monitor9.mypage.cz/
I keď neviem či je to dobre :D ale čo? :D .. možnáá áno :D .. v každom skúsim tak že to čo viem si spravím a keď to bude sedieť tak si napísem odpíšem aj ostatné a keď nebudú všetky sedieť tak čo? napíšem to tam kde neviem čo pôjde aj tak nemám čo stratiť :D
Veľa šťastia :)
Zvládneme too všetcí júú ![]()
![]()
nemate odpovede na monito 2011
PROSIM vas o test monitor 2011 je mi jedno ci odpovede alebo otazky pls odpovede zaslite na Rax1@azet.sk Vopred DAKUJEM.
proším pošlite mi odpovede na monitor 2011...:) neako sa už s daným človekom dohodnem...:D
keny.suso@azet.sk
pls pls pls ![]()
keny.suso@azet.sk
pls pls pls
pls nemate odpovede na Monitor 2011 ??? ak ano poslite mi ich na lucuska_1@azet.sk
vopred dakujemm
Aojte prosim vas mohli by ste mi poslat odpovede a otazky na monitor 2011? ak hej tak poslite na domuulik456@azet.sk :) dakujem vopred..
prosim prosim prosim....... poslite mi odpovede zo slovenciny na keny505@azet.sk...............
..............
vopred dakujem......![]()
kupis pls posli mi tie odpovede![]()
Prosim mohol by mi niekto poslať odpovede zo sloviny aj matiky na Jano623@azet.sk ale rok 2011 ak to teda má niekto
Fakt ďik vopred ![]()
Čaute... mohol by mi niekto poslať odpovede z Monitoru 2011 na denis335@azet.sk vopred Ďík.. ![]()
Ejooo pls posles mi otazky na slovinu pls na @ mr.thomas7@azet.sk dik
kupi pls posli odpovede z matiky na hehehe23@azet.sk
pls moc diky pls ![]()
prosim vas poslite mi odpovede na monitor 2011 email. live-to-ska@azet.sk ďakujem.
Vimenim Matiku zaslovinu all .. erik.ksenzulak@atlas.sk
kupi , Prosim posli mi odpovede z matiky na email erik.ksenzulak@atlas.sk Dik :D ja mam slovinu , mozem ti poslat ..![]()
Prosim poslite my na moju nick:slonik101211@azet.sk sprvane odpovede z matiky aj zo sj keby sa dalo dakujem velmi ![]()
Prosííím, aj ja som len človek, posli mi niekto spravne odpovede na matiku a ked sa bude dat aj na slovinu...:))
Nick: ddia266![]()
aoooojkajte ľudkovia.... kto bude taký ochotný a pošle mi dúfam že správne odpovede.. na monitor roku 2011 ??? Ďakujéém ![]()
teraz pocuvajte co mate monitor na matiku uz to davali v markize cize nebude na isto
Pridať komentár:
- Titulná strana
- Bannery
- Blog
- CMS Recenzie
- Custom XMB
- Fórum
- Grafika
- Internet
- Meliško
- Mobily
- O mne